Homazhe te busti i Avni Rustemit dhe më pas vizit te shtëpia e tij

 • Tjetër
 • Aktivitet në përkujtim të 99 vjetorit të vrasjes së heroit të popullit Avni Rustemi
 • 22/04/2023
 • 11:00
 • Në qendër të qytetit pranë bustit të Avni Rustemit si dhe vizit te shtëpia e Avni Rustemit
 • Shqipëri
 • Gjirokastër
 • Libohovë
 • Libohovë
 • Luiza Mandi
 • Kryetare bashkisë Libohovë
 • Të pranishëm do të jenë shkollat e qytetit,përfaqësues të shoqatës së dëshmorëve,përfaqësues së bashkisë,të afërm të dëshmorit Avni Rustemi.
 • Po
 • Po
 • Xhelil Tusuni me pozicion nënkryetar i bashkisë
 • Xhelil Tusuni me pozicion nënkryetar i bashkisë