Me rastin e ditës së Dëshmorëve bashkia Libohovë organizon homazhe në përkujtim të atyre që derdhën gjakun e tyre për këtë tokë.

 • Tjetër
 • Përkujtimi i të rënëve të kombit
 • 05/05/2023
 • 10:00
 • Homazhe pranë varrezave të dëshmorëve
 • Shqipëri
 • Gjirokastër
 • Libohovë
 • Libohovë
 • Luiza Mandi
 • Kryetare bashkisë Libohovë
 • Të pranishëm do të jenë përfaqësues të Bashkisë, mësues dhe ish mësues, nxënës dhe fëmijë nga dy shkollat e qytetit si dhe të afërm të dëshmorëve.
 • Jo
 • Po
 • Xhelil Tusuni me pozicion nënkryetar i bashkisë
 • Xhelil Tusuni me pozicion nënkryetar i bashkisë