Festivali i teatrove

Aktivitet kulturor i zhvilluar nga shkollat prane ZVAP Gjirokaster-Libohove Lloji i Aktivitetit: Tjetër Tjetër: Aktivitet kulturor i zhvilluar nga shkollat 9-vjecare dhe te mesme nen varesi te ZVAP-se Gjirokaster Data:: 06/05/2023 Ora:: 19:00 Vendi i Zhvillimit::...