100 -vjetori i bibliotekes “Apostol Meksi” ne Gjirokaster

 • Tjetër
 • Aktivitet kulturor
 • 04/05/2023
 • 11:00
 • Biblioteka “Apostol Meksi”
 • Shqipëri
 • Gjirokaster
 • Gjirokaster
 • Gjirokaster
 • Flamur Golemi | Kudret Alikaj | Ilirjan Lluri
 • Kryetari i Bashkise | Drejtor i Kultures | Pergjegjes i Trashegimise
 • Flamur Golemi,Esmeralda Llongo,Shkrimtare,lexues ,mesues te gjuhes dhe. Letersise
 • Po
 • Po
 • Amarda Lluri
 • Nertil Nebiaj