Aktivitet festiv nen tingujt e muzikes se kengetares Denisa Gjezo dhe ansamblit te valleve

 • Tjetër
 • Aktivitet kulturor
 • 08/05/2023
 • 20:00
 • Qafa e pazarit
 • Shqipëri
 • Gjirokaster
 • Gjirokaster
 • Gjirokaster
 • Flamur Golemi | Esmeralda Llongo | Denisa Gjezo
 • Kryetar Bashkie | N/Kryetar | Kengetare
 • Flamur Golemi,Esmeralda Llongo,Denisa Gjezo,valltare te ansamblit
 • Po
 • Po
 • Amarda Lluri
 • Nertil Nebiaj