Author: Bashkia Durrës

Takimi permbylles i fushates

Takimi permbylles i fushates elektorale per zgjedhjet e dates  6 Mars me qytetaret Durrsak. Data: 04/03/2022 Ora: 16:30 Vendi i Zhvillimit: Shetitorja Taulantia Folësit kryesorë: Kryetarja e bashkise, Adrian Cela, Damian...

Read More

Inspektim ne terren ne sitin e Manzes

Inspektim i sitit te manzes per te pare ecurine  e punimeve ne terren Data: 03/03/2022 Ora: 11:00 Vendi i Zhvillimit: NJA MANEZ Folësit kryesorë: Kryetarja e bashkise, zv/kryeminister, Adrian Cela, administrator i njesise...

Read More

Ecje ne Lgj 17

Ecje ne zonen e lagjes 17 per te takuar banore te zones dhe biznese te vegjel Data: 01/03/2022 Ora: 11:00 Vendi i Zhvillimit: Rruga e Ujesjellesit Folësit kryesorë: Kryetarja dhe banore Pjesëmarrësit: Banore te...

Read More

Takim me banore

Takim me banore, prezantimi i programit, puneve te bera dhe parashikimeve per 2022-2023 Data: 28/02/2022 Ora: 18:30 Vendi i Zhvillimit: SHkallnur Folësit kryesorë: Kryetarja, Koordinatori Politik, Kryetari i NJA, Deputeti i...

Read More

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content