Aktivitete argetuese dhe ndergjegjesuese per qytetaret ne kuader te celjes se sezonit turistik veror

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 07/05/2023
 • 10:00
 • Durres, sheshi Taulantia, Muzeu i Deshmoreve, Rruga Mars 91 dhe Sheshi LIra
 • Shqipëri
 • Durres
 • durres
 • 1,2,3
 • Emiriana Sako
 • Kryetare e Bashkise Durres
 • Kryetarja e bashkise, qytetare , sportist etj
 • Po
 • Po
 • Almiva Llaci
 • Dhurata Gjoka