Homazhe ne Mauzoleumin e Deshmoreve

 • Tjetër
 • Homazhe
 • 05/05/2023
 • 10:00
 • Durres
 • Shqipëri
 • Durres
 • durres
 • Nr. 2
 • Adrian Gurra
 • Drejtori i arsimit, kultures, rinise, sporteve dhe komuniteteve fetare ne Bashkine Durres
 • Kryetarja e bashkise, Prefekti, Kryetari i Qarkut, Kryetari i Keshillit Bashkiak, deputet, perfaqesues te policise se shtetit, perfaqesues te komuniteteve fetare, veterane te luftes, etj
 • Po
 • Po
 • Almiva Llaci
 • Dhurata Gjoka