Konkursi ndërkombëtar për projekt-ide për 3 komplekset sportive: Korçë, Durrës, Vlorë “Qendrat e reja të qytetit”, ne Durrës do të bëhet prezantimi publik i propozimeve arkitektonike për zhvillimin e kompleksit sportiv “Niko Dovana”.

 • Tjetër
 • Prezantim publik
 • 04/05/2023
 • 09.00
 • Pallati i Kultures "Aleksander Moisiu"
 • Shqipëri
 • Durres
 • Durres
 • 1
 • z. Edi Rama | zj. Emiriana Sako | z. Armando Duka
 • Kryeminister i Shqiperise | Kryetare e Bashkise Durres | Presidenti i FSHF
 • Folesit kryesore dhe Ministrja e Arsimit dhe Sportit
 • Po
 • Po
 • Almiva Llaçi
 • Dhurata Gjoka