Street fest, Muzike dhe DJ

 • Tjetër
 • Feste
 • 07/05/2023
 • 20:00
 • Durres, Bulevardi Epidamn
 • Shqipëri
 • Durres
 • durres
 • 1
 • Emiriana Sako
 • Kryetare e Bashkise Durres
 • Kryetarja e bashkise dhe qytetare Durrsak
 • Po
 • Po
 • Almiva Llaci
 • Dhurata Gjoka