Author: Prefekt i Qarkut Elbasan

Analize Vjetore

Analiza Vjetore nga Inspektoriati Shteteror i Shendetesise,Elbasan. Data: 08/02/2021 Ora: 10 Vendi i Zhvillimit: Elbasan Folësit kryesorë: Prefekti, Drejtori i drejtorise Pjesëmarrësit: Prefekti,Drejtori dhe Stafi i...

Read More

Analize Vjetore

Prezantimi i Analizes Vjetore nga Drejtoria e Sherbimit te Mbrojtjes ndaj Zjarrit dhe Shpetimit, Bashkia Cerrik Data: 05/02/2021 Ora: 10 Vendi i Zhvillimit: Cerrik,Bashkia Elbasan Folësit kryesorë: Prefekti,Drejtori i drejtorise...

Read More

Analize Vjetore

Prezantimi i Analizes vjetore te  Drejtorise se Sherbimit te Transportit Rrugor Elbasan. Data: 27/01/2021 Ora: 10 Vendi i Zhvillimit: Elbasan Folësit kryesorë: Prefekti,Drejtori Artur Guni Pjesëmarrësit: Prefekti,Drejtori Artur...

Read More

Lufta kunder abuzimit seksual

Fushate ndergjegjesuese per nxitjen e aktoreve pergjegjes per ndalimin e Abuzimit Seksual te Femijeve ne Shqiperi. Data: 26/01/2021 Ora: 11 Vendi i Zhvillimit: Sheshi perpara Stadiumit Elbasan Arena. Folësit kryesorë: Kryetari i...

Read More
  • 1
  • 2

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content