Ceremonia e Dhenies se titullit te Nderit do te zhvillohet e ne ambjentin e Teqes se Madhe ne Lagjen “5 Maj”. Do te marrin pjese drejtues te pushtetit vendor, depute, Prefekti i Qarkut Elbasan, besimtare dhe qytetare.

 • Tjetër
 • Ceremoni dhenie Titulli Nderi
 • 16/02/2023
 • 11.00
 • Salla e mbledhjeve ne Teqen e Madhe, Lagja "5 Maj", Elbasan
 • Shqipëri
 • Elbasan
 • Elbasan
 • Elbasan
 • Bukurosh Stafa, Gledian Llatja, Majlinda Peza, Ardit Selmanideputetet
 • Kryetari i Keshillit te Qarkut Elbasan, Kryetari i Bashkise Elbasan, Prefekte e Qarkut Elbasan, Perfaqesuesi Gjyshates Bektashiane Elbasan, Deputet
 • Kryetari i Keshillit te Qarkut Elbasan, Kryetari i Bashkise Elbasan, Prefekti i Qarkut Elbasan, deputete, perfaqesues te Gjyshates Bektashiane Elbasan, deputete, besimtare dhe qytetare
 • Po
 • Po
 • Bukurosh Stafa-Kryetar i Keshillit te Qarkut Elbasan
 • Blendi Gremi- Drejtor i Kultures, Perkujdesit Social dhe Informimit