Në këto aktivitete do të përfshihen rreth 200 fëmijë më aftësi të kufizuar si dhe prindërit e tyre kujdestar dhe për 3 ditë (5-7 Prill 2023) rresht do të zhvillohen aktivitete sportive dhe lojra popullore midis fëmijëve me aftësi ndryshe nën kujdesit e instruktorëve sportive. Këtu do të përfshihen instruktorë që kanë eksperiencë për të trajnuar fëmijët me aftësi të kufizuar.

 • Tjetër
 • Aktivitete sportive per femijet me aftesi ndryshe ne kuader te muajit te autizmit
 • 05/04/2023
 • 10.30
 • Kompleksi sportiv "Pepa" . Autostrada Elbasan-Metalurgji-Elbasan
 • Shqipëri
 • Elbasan
 • Elbasan
 • Elbasan
 • Bukurosh Stafa, Gledian Llatja, Majlinda Peza
 • Kryetari i Keshillit te Qarkut Elbasan, Kryetari i Bashkise Elbasan, Prefekte e Qarkut Elbasan.
 • Femijet me aftesi ndryshe se bashku me prinderit kujdestar, perfaqesues te pushtetit vendor, te medias dhe personalite te sportit dhe artit.
 • Po
 • Po
 • Bukurosh Stafa-Kryetar i Keshillit te Qarkut Elbasan
 • Blendi Gremi- Drejtor i Kultures, Perkujdesit Social dhe Informimit