Ceremoni e dhenies se Titullit “Mirenjohja e Qarkut Elbasan” do te zhvillohet ne Pallatin e Kultures “Sadi Halili”. Ne kete ceremoni marrin pjese perfaqesuesit e Pushtetit Lokal, qytetare, studiues dhe familjare te familjes Baca. Ky aktivitet do te permbaje ceremonine e dhenies se titullit dhe promovimin e librit per nder te z. Qamil Baca.

 • Tjetër
 • Ceremoni dhenie Titulli Nderi
 • 09/02/2023
 • 12.00
 • Pallati i Kultures "Sadi Halili" , Librazhd. Salla -Kati i Dyte
 • Shqipëri
 • Elbasan
 • Librazhd
 • Librazhd
 • Bukurosh Stafa, Majlinda Peza , Ardit HoxhllakuPeza | Bukurosh Stafa, Majlina Peza
 • Kryetar i Keshillit te Qarkut Elbasan, Prefekte e Qarkut Elbasan, Myftiu Librazdhit
 • Perfaqesues te pushtetit lokal , qytetare, studiues dhe familjate te familjes Baca.
 • Po
 • Po
 • Bukurosh Stafa-Kryetar i Keshillit te Qarkut Elbasan
 • Blendi Gremi-Drejtor i Kultures, Perkujdesit Social dhe Informimit