Vizitë zyrtare pune

Takim me Kryetarin e Bashkisë Athinë Mr. Kostas Bakoyannis Lloji i Aktivitetit: Tryezë diskutimi Data:: 31/01/2023 Ora:: 16;00 Vendi i Zhvillimit:: Greqi/ Athinë Shteti: Shtet tjetër Shtet tjetër: Greqi Folësit kryesorë:: Mirela KumbaroPozicioni: Ministër...

Vizitë zyrtare pune

Takim me Presidentin e Organizatës Kombëtare Greke të Turizmit Mrs. Angela Gerekou Lloji i Aktivitetit: Tryezë diskutimi Data:: 31/01/2023 Ora:: 14;15 Vendi i Zhvillimit:: Greqi/ Athinë Shteti: Shtet tjetër Shtet tjetër: Greqi Folësit kryesorë:: Mirela...

Vizitë zyrtare pune

Takim me Sekretarin e Përgjithshëm i Organizatës Kombëtare Greke të Turizmit Mr. Dimitris Fragakisp Lloji i Aktivitetit: Tryezë diskutimi Data:: 31/01/2023 Ora:: 13;30 Vendi i Zhvillimit:: Greqi/ Athinë Shteti: Shtet tjetër Shtet tjetër: Greqi Folësit kryesorë::...

Vizitë zyrtare pune

Takim me Ministrin e Turizmit Mr. Vasilis Kikilias Lloji i Aktivitetit: Tryezë diskutimi Data:: 31/01/2023 Ora:: 12;00 Vendi i Zhvillimit:: Greqi/ Athinë Shteti: Shtet tjetër Shtet tjetër: Greqi Folësit kryesorë:: Mirela KumbaroPozicioni: Ministër Pjesëmarrësit:...

Vizitë zyrtare pune

Takim me Ministrin e Mjedisit dhe Energjisë Mr. Kostas Skrekas Lloji i Aktivitetit: Tryezë diskutimi Data:: 31/01/2023 Ora:: 10;00 Vendi i Zhvillimit:: Greqi/ Athinë Shteti: Shtet tjetër Shtet tjetër: Greqi Folësit kryesorë:: Mirela KumbaroPozicioni: Ministër...