Ftese per pjesemarrje në Konferencen Kombetare te Sportit me titull ” Arritjet dhe Sfidat e Sportit ne Shqipëri”

 • Tjetër
 • Ftese per pjesemarrje
 • 18/04/2023
 • 10:00
 • Pallati i Kongreseve
 • Shqipëri
 • Tiranë
 • Tirane
 • Tiranë
 • nuk ka
 • nuk ka
 • Vilm Bello, zëvendësministre
 • Po
 • Po
 • Jetmirë Dedaj
 • Inxhi Buzi