Takim pune ”BE për ekonomine Qarkulluese”

 • Tjetër
 • Takim pune
 • 19/04/2023
 • 11:00
 • Kukes
 • Shqipëri
 • Kukes
 • Kukes
 • Kukes
 • Mirela Kumbaro
 • Ministër
 • Mirela Kumbaro / Ministër i Turizmit dhe Mjedisit, Daniel Pirushi Drejtor i Pergjithshem, Kryetari i Bashkise Kukes, Perfaqesues nga Bashkia Kukes, Perfaqesues nga Ministria e Turizmit dhe Mjedisit
 • Po
 • Jo
 • Jetmirë Dedaj
 • Inxhi Buzi