Analiza vjetore 2022

Ecuria e punes per vitin 2022 per Drejtorite Rajonale Tirane dhe Durres, Drejtoria e Arkivit Qendror Lloji i Aktivitetit: Tjetër Tjetër: Analiza Vjetore Data:: 28/02/2023 Ora:: 11.00 Vendi i Zhvillimit:: Drejtoria e Arkivit Qendror Shteti: Shqipëri Qarku: Tirane...

Analiza vjetore 2022

Ecuria e punes per vitin 2022 per Drejtorite Rajonale Vlore, Sarande, Fier, Gjirokaster, Berat, rezultatet, problematikat per 2022 dhe sfidat per 2023. Lloji i Aktivitetit: Tjetër Tjetër: Analiza Vjetore Data:: 27/02/2023 Ora:: 11.00 Vendi i Zhvillimit:: Drejtoria...

Analiza vjetore 2022

Analiza e punes se bere per vitin 2022 per Drejtorite Rajonale Lezhe, Shkoder, Diber, Kukes, Tropoje Lloji i Aktivitetit: Tjetër Tjetër: Analiza Vjetore Data:: 23/02/2023 Ora:: 11.00 Vendi i Zhvillimit:: Lezhe Shteti: Shqipëri Qarku: Lezhe Bashkia: Lezhe Njësia...