Analiza e punes se bere per vitin 2022 per Drejtorite Rajonale Lezhe, Shkoder, Diber, Kukes, Tropoje

 • Tjetër
 • Analiza Vjetore
 • 23/02/2023
 • 11.00
 • Lezhe
 • Shqipëri
 • Lezhe
 • Lezhe
 • Lezhe
 • Astrit Hado
 • Drejtor i Pergjithshem ISSH
 • Drejtori i Pergjithshem, Drejtoret Rajonale Lezhe, Shkoder, Diber, Kukes, Tropoje dhe Drejtoret e Drejtorive ne ISSH
 • Jo
 • Jo
 • Astrit Hado, Drejtor i Pergjithshem i ISSH
 • Astrit Hado, Drejtor i Pergjithshem i ISSH