Author: Bashkia Vorë

Takim me punonjesit e fasonerise

Takim me punonjesit e fasonerise ne territorin e Bashkise Vore ne lidhje me rritjen e pages minimale Data: 24/02/2021 Ora: 16.00 Vendi i Zhvillimit: Vore Folësit kryesorë: Kryeministri, Ministria e Shtetit dhe Krytari i Bashkise...

Read More

Takim me fermeret

Aktiviteti organizohet per te bashkebiseduar me fermeret ne lidhje me problematikat qe ato kane si dhe per ti informuar ne lidhje me mundesite qe i ofron qeveria per subvencione apo ndihma te ndryshme. Data: 03/02/2021 Ora:...

Read More

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content