Zhvillimi i nje takimi sensibilizues per parandalimin dhe goditjen e veprimtarise kriminale te kultivimit te lendeve narkotike.

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 23/03/2023
 • 13:00
 • Qyteti Vore
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Vore
 • Vore
 • Blerim Shera | Alket Mata | Edlira Elezi | Medin Hasani | Afrim Qendro | Teki Kastrati
 • Kryetari i Bashkise | Zevendeskryetar i Bashkise | Zevendeskryetare e Bashkise | Shef i sektorit te Krimit ne Policine e Tiranes | Prefekt i Qarkut Tirane | Inspektor i Policise Bashkiake
 • Luigj Vathi, perfaqesues i Drejtorise se Policise Tirane, Bashkim Haxhiu,Nenprefekt i Qarkut Tirane, Arber Cato, Sekretar i Pergjithem i Prefektura Tirane, Elira Kolaneci,perfaqsuese e Prefektures Tirane, Romeo Brahimaj, Specialist sigurie dhe rendi, Prekt. Tirane, Albana Qefalia,Prekt. Tirane,Keti Cauli,Prekt. Tirane, Endrisa Haxhiu, Dr. Kabineti, Rajmonda Cejku, Inspektor i Mbrojtjes se Territorit, Xhavit Allmeta, Administrator i Njesise Berxulle, Esti Memoci, Administrator i Njesise Preze, Ivi Koja, Administrator e Ujesjelles kanalizime Vore, Klejdi Jani, Drejtor i Burimeve mbeshtetese UKV,Islam Dervishi, Drejtor i Drejtorise se Menaxhimit dhe Mbrojtjes se tokes Bashkia vore, Romina Muka, specialiste DAMT Bashkia Vore.
 • Jo
 • Po
 • Blerim Shera, Kryetar Bashkie
 • Ronila Bulku, Pergjegjese e Sektorit te Çeshtjeve Ligjore