Vizite

Vizite per Pashket Ortodokse Lloji i Aktivitetit: Tjetër Tjetër: Vizite Data:: 16/04/2023 Ora:: 12.00 Vendi i Zhvillimit:: Tirane Shteti: Shqipëri Qarku: Tirane Bashkia: Tirane Njësia Administrative: Tirane Folësit kryesorë:: Erion VeliajPozicioni: kryetari bashkise...

Mbjellje pemesh

Takim dhe mbjellje me banoret e Rrrogozhines Lloji i Aktivitetit: Tjetër Tjetër: Mbjellje pemesh Data:: 16/04/2023 Ora:: 18.00 Vendi i Zhvillimit:: Rrogozhine Shteti: Shqipëri Qarku: Tirane Bashkia: Rrogozhine Njësia Administrative: Rrogozhine Folësit kryesorë:: Erion...

Vizite

Vizite ne zonen rurale: Zallbastar Lloji i Aktivitetit: Tjetër Tjetër: Vizite Data:: 16/04/2023 Ora:: 10.00 Vendi i Zhvillimit:: Tirane Shteti: Shqipëri Qarku: Tirane Bashkia: Tirane Njësia Administrative: Zallbastar Folësit kryesorë:: Erion VeliajPozicioni: kryetari...

Mbjellje pemesh

Mbjellje ne zonen e Vaqarrit Lloji i Aktivitetit: Tjetër Tjetër: Mbjellje pemesh Data:: 15/04/2023 Ora:: 18.00 Vendi i Zhvillimit:: Vaqarr Shteti: Shqipëri Qarku: Tirane Bashkia: Tirane Njësia Administrative: Vaqarr Folësit kryesorë:: Erion VeliajPozicioni: kryetari...

Mbjellje pemesh

Mbjellje ne zonen e Ndroqit Lloji i Aktivitetit: Tjetër Tjetër: Mbjellje pemesh Data:: 15/04/2023 Ora:: 17.00 Vendi i Zhvillimit:: Ndroq Shteti: Shqipëri Qarku: Tirane Bashkia: Tirane Njësia Administrative: Ndroq Folësit kryesorë:: Erion VeliajPozicioni: kryetari...