Takim dhe mbjellje me banoret e Rrrogozhines

 • Tjetër
 • Mbjellje pemesh
 • 16/04/2023
 • 18.00
 • Rrogozhine
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Rrogozhine
 • Rrogozhine
 • Erion Veliaj
 • kryetari bashkise
 • Kryetari Bashkise, deputeti dhe pjesemarres te tjere
 • Po
 • Po
 • Drejtor i Pergjithshem
 • Drejtor i Pergjithshem