Vizite ne zonen rurale: Zallbastar

 • Tjetër
 • Vizite
 • 16/04/2023
 • 10.00
 • Tirane
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • Zallbastar
 • Erion Veliaj
 • kryetari bashkise
 • Kryetari Bashkise, deputeti dhe pjesemarres te tjere
 • Po
 • Po
 • Drejtor i Pergjithshem
 • Drejtor i Pergjithshem