Takim

Takim me Deputetet dhe Anetaret e rinj te KB Lloji i Aktivitetit: Tjetër Tjetër: Takim Data:: 17/04/2023 Ora:: 17.30 Vendi i Zhvillimit:: Selia PS Shteti: Shqipëri Qarku: Tirane Bashkia: Tirane Njësia Administrative: Tirane Folësit kryesorë:: Erion VeliajPozicioni:...

Event

Event tematik me banoret e njesise nr 3, ne kuader te fushates zgjedhore. Lloji i Aktivitetit: Tjetër Tjetër: Event Data:: 17/04/2023 Ora:: 17.00 Vendi i Zhvillimit:: Tirane Shteti: Shqipëri Qarku: Tirane Bashkia: Tirane Njësia Administrative: Njesia 3 Folësit...

Vizite

Takim me Davide Tizziano, President i Lojrave Nderkombetare Mesdhetare. Lloji i Aktivitetit: Tjetër Tjetër: Vizite Data:: 17/04/2023 Ora:: 13.00 Vendi i Zhvillimit:: Tirane Shteti: Shqipëri Qarku: Tirane Bashkia: Tirane Njësia Administrative: Tirane Folësit kryesorë::...

Mbjellje pemesh

Mbjellje ne njesine numer 1 Lloji i Aktivitetit: Tjetër Tjetër: Mbjellje pemesh Data:: 17/04/2023 Ora:: 10.00 Vendi i Zhvillimit:: Tirane Shteti: Shqipëri Qarku: Tirane Bashkia: Tirane Njësia Administrative: Njesia 1 Folësit kryesorë:: Erion VeliajPozicioni: kryetari...

Iftar

Iftar me banoret e Njs. 10 Lloji i Aktivitetit: Tjetër Tjetër: Iftar Data:: 17/04/2023 Ora:: 19.00 Vendi i Zhvillimit:: Tirane Shteti: Shqipëri Qarku: Tirane Bashkia: Tirane Njësia Administrative: Tirane Folësit kryesorë:: Erion VeliajPozicioni: kryetari bashkise...