Mbjellje ne njesine numer 1

 • Tjetër
 • Mbjellje pemesh
 • 17/04/2023
 • 10.00
 • Tirane
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • Njesia 1
 • Erion Veliaj
 • kryetari bashkise
 • Kryetari Bashkise, deputeti dhe pjesemarres te tjere
 • Po
 • Po
 • Drejtor i Pergjithshem
 • Drejtor i Pergjithshem