Takim me Deputetet dhe Anetaret e rinj te KB

 • Tjetër
 • Takim
 • 17/04/2023
 • 17.30
 • Selia PS
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • Tirane
 • Erion Veliaj
 • kryetari bashkise
 • Kryetari Bashkise, deputeti dhe pjesemarres te tjere
 • Po
 • Po
 • Drejtor i Pergjithshem
 • Drejtor i Pergjithshem