Europa Week

Në kuader te Ditës së Europës data 9 Maj 2023, stafi i Njesisë së Integrimit Evropian, Bashkia Devoll, do te realizojë një aktivitet me 25- te rinj dhe te reja nga gjimnazi i qytetit tw Bilishtit, ku do te paraqesin krijimtarine e tyre ne lidhje me tematiken si edhe...

Europa Week

Në kuader te Ditës së Europës data 9 Maj 2023, stafi i Njesisë së Integrimit Evropian, Bashkia Devoll, do te realizojë një aktivitet me 25- te rinj dhe te reja nga gjimnazi i qytetit tw Bilishtit, ku do te paraqesin krijimtarine e tyre ne lidhje me tematiken si edhe...