Venie ne skene e vepres “e madhe eshte gjema e mekatit” me shkrimtar Mitrush Kutelin, nga aktori i njohur Ligoraq Riza

 • Tjetër
 • Veprimtari artistike
 • 04/05/2023
 • 18.00
 • Qyteti Bilisht
 • Shqipëri
 • Korce
 • Devoll
 • Bilisht
 • Aktori Ligoraq Riza
 • aktor
 • nxenes te shkollave, mesues, intelektuale dhe dashamires te artit dhe te letersise, sektori i arsimit dhe kultures prane Bashksie Devoll, kryetari i Bashkise Devoll.
 • Jo
 • Jo
 • Irilda Spahi
 • Astrit Seferkolli