Takim me Stafin e Bashkise Devoll, analize pune

 • Tjetër
 • Takim/Analize Pune me stafin e Bashkise
 • 08/04/2023
 • 16:00
 • Ne qytetin e Bilishtit
 • Shqipëri
 • Korce
 • Devoll
 • Bilisht
 • Eduard Duro
 • Kryetari i Bashkise Devoll
 • Kryetari i Bashkise, Nen/Kryetaret, Sekretar i Pergjithshem, Shef Kabineti, Administratoret, dhe Drejtore/Pergjegjesa e te gjithe punonjesit e Bashkise Devoll.
 • Jo
 • Jo
 • Irilda Spahi
 • Astrit Seferkolli