Në kuader te Ditës së Europës data 9 Maj 2023, stafi i Njesisë së Integrimit Evropian,
Bashkia Devoll, do te realizojë një aktivitet me 25- te rinj dhe te reja nga gjimnazi i
qytetit tw Bilishtit, ku do te paraqesin krijimtarine e tyre ne lidhje me tematiken si edhe
do te zhvillohet nje diskutim i hapur me nxenesit rreth ceshtjeve te Bashkimit Evropian qe
ata kanë më tepër interes. Aktiviteti do të financohet nga Projekti “Bashkite per ne
Evrope”.Për nxënësit pjesëmarrës do të dhurohen usb, blloqe, stilolapsa me logon e
Bashkimit Evropian si edhe libra jashtëshkollë.

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 12/05/2023
 • 11:00
 • Shkolla e Mesme "Fuat Babani" Bilisht
 • Shqipëri
 • Korce
 • Devoll
 • Bilisht
 • Kristjana Bregu
 • Specialiste projektesh me BE
 • Stafi i Njesise se Integrimit Europian ne Bashkine Devoll, Nxenesit e shkolles "Fuat Babani" Bilisht
 • Jo
 • Jo
 • Irilda Spahi, Specialiste Statistike
 • Astrit Seferkolli