Ceremonia e nënshkrimit të marrëveshjes Joint-Venture për zhvillmin dhe zbatimin e projektit të Marinës Turistike dhe Ballinës Ujore të Durrësit

Nën përkujdesjen e Ministrisë së Infrastrukturës dhe Energjisë, Agjencisë Shqiptare të Zhvillimit të Investimeve (AIDA), Albanian Seaports Development Company (ASDC) dhe Autoritetit Portual Durrës, do të mbahet ceremonia e nënshkrimit të marrëveshjes Joint-Venture për...