Duke qene se po afrohet faza e pare e tenderimit per zbatimin e projektit te Porto Romanos Durres, me qellim informimin sa me te mire mbi kete proces, per te gjithe te interesuarit po organizohet ky takim paraprak (pre-tender meeting).

 • Tryezë diskutimi
 • 01/02/2023
 • 16:00
 • Pallati i Kongreseve, Tirane
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • 2
 • Znj. Belinda Balluku | Eric Smit
 • Zv. Kryeministre | Perfaqesues i kompanise Royal Haskoning DHV
 • Znj. Belinda Balluku, Zv. Kryeministre , Ambasadore, Z. Pirro Vengu, Drejtor i Pergjithshem Ekzekutiv, Autoriteti Portual Durres, Eric Smit Royal Haskoning, ambasadore
 • Po
 • Po
 • Oneda Dalipi, Drejtor, Drejtoria Juridike dhe e Burimeve Njerezore
 • Pirro Vengu, Drejtor i Pergjithshem Ekzekutiv