Duke qene se po afrohet faza e pare e tenderimit per ndertimin e projektit te Porto Romanos , Durres, me qellim qe te sigurohet nje infrormim sa me i plote mbi kete projekt si dhe per procesin e ardhshem te tenderimit, per te gjithe te interesuarit, po organizohet ky takim paraprak (pre-tender meeting)

 • Tryezë diskutimi
 • 01/02/2023
 • 16:00
 • Pallati i Kongreseve, Tirane
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • 2
 • Znj. Belinda Balluku | Z. Pirro Vengu
 • Zv. Kryeministre | Drejtor i Pergjithshem Ekzekutiv, Autoriteti Portual Durres
 • Znj. Belinda Balluku, Zv. Kryeministre , Ambasadore, Z. Pirro Vengu, Drejtor i Pergjithshem Ekzekutiv, Autoriteti Portual Durres
 • Po
 • Po
 • Oneda Dalipi, Drejtor, Drejtoria Juridike dhe e Burimeve Njerezore
 • Pirro Vengu, Drejtor i Pergjithshem Ekzekutiv