Nën përkujdesjen e Ministrisë së Infrastrukturës dhe Energjisë, Agjencisë Shqiptare të Zhvillimit të Investimeve (AIDA), Albanian Seaports Development Company (ASDC) dhe Autoritetit Portual Durrës, do të mbahet ceremonia e nënshkrimit të marrëveshjes Joint-Venture për zhvillmin dhe zbatimin e projektit të Marinës Turistike dhe Ballinës Ujore të Durrësit, mes Ministrisë së Financave dhe Ekonomisë, Eagle Hills SHPK, Albanian Seaports Development Company sh.a dhe Nishmi Lld.

 • Tjetër
 • Ceremonia e nënshkrimit të marrëveshjes Joint-Venture për zhvillmin dhe zbatimin e projektit të Marinës Turistike dhe Ballinës Ujore të Durrësit, mes Ministrisë së Financave dhe Ekonomisë, Eagle Hills SHPK, Albanian Seaports Development Company sh.a dhe Nishmi Lld.
 • 30/01/2023
 • 10:30 - 11:30
 • Salla e Albanologjisë, Pallati i Kongreseve , Tiranë
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • 2
 • Z. Edi Rama | Znj. Belinda Balluku
 • Kryeminister i Shqipërisë | Zv. Kryeministre dhe Ministri i Infrastrukturës dhe Energjisë
 • Z.Edi Rama, Kryeminister i Shqiperise, Znj. Belinda Balluku, Zv. Kryeministri dhe Ministri i Infrastrukturës dhe Energjisë, perfaqesues te Ministrise se Financave dhe Ekonomise, Eagle Hills SHPK, Z. Erlis Hereni, Albanian Seaports Development Company, Z. Pirro Vengu, Autoriteti Portual Durres
 • Po
 • Jo
 • Oneda Dalipi, Drejtor, Drejtoria Juridike dhe e Burimeve Njerezore
 • Pirro Vengu, Drejtor i Pergjithshem Ekzekutiv