Vizite

Vizite ne strehezen e qenve endacak Lloji i Aktivitetit: Inspektim/kontroll Data:: 02/05/2023 Ora:: 10.30 Vendi i Zhvillimit:: Tek ndërtesa “Strehëza Veterinare” në zonën e Tufinës Shteti: Shqipëri Qarku: Tirane Bashkia: Tirane Njësia Administrative: Tirane Folësit...

Vizite ne tregun ne Farke

Vizite ne tregun e ri ne Farke Lloji i Aktivitetit: Inspektim/kontroll Data:: 01/05/2023 Ora:: 11.00 Vendi i Zhvillimit:: Farke Shteti: Shqipëri Qarku: Tirane Bashkia: Tirane Njësia Administrative: Farke Folësit kryesorë:: Erion VeliajPozicioni: kryetari bashkise...

Ceremoni

Panairi i Artit te Librit Lloji i Aktivitetit: Tjetër Tjetër: Panair libri Data:: 22/04/2023 Ora:: 10.00 Vendi i Zhvillimit:: Tirane Shteti: Shqipëri Qarku: Tirane Bashkia: Tirane Njësia Administrative: Tirane Folësit kryesorë:: Erion VeliajPozicioni: kryetari...

Event

Event tematik me banoret e Kamzes dhe Vores ne kuader te fushates zgjedhore Lloji i Aktivitetit: Tjetër Tjetër: Event Data:: 22/04/2023 Ora:: 17.00 Vendi i Zhvillimit:: Kamez, Vore Shteti: Shqipëri Qarku: Tirane Bashkia: Kamez, Vore Njësia Administrative: Kamez, Vore...

Event

Event tematik me banoret e Rrogozhines dhe Kavajes, ne kuader te fushates zgjedhore Lloji i Aktivitetit: Tjetër Tjetër: Event Data:: 22/04/2023 Ora:: 10.00 Vendi i Zhvillimit:: Kavaje Rrogozhine Shteti: Shqipëri Qarku: Tirane Bashkia: Rrogozhine, Kavaje Njësia...