Vizite ne strehezen e qenve endacak

 • Inspektim/kontroll
 • 02/05/2023
 • 10.30
 • Tek ndërtesa “Strehëza Veterinare” në zonën e Tufinës
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • Tirane
 • Erion Veliaj
 • kryetari bashkise
 • Kryetari Bashkise dhe pjesemarres te tjere
 • Po
 • Po
 • Drejtor i Pergjithshem
 • Drejtor i Pergjithshem