Event tematik me banoret e Rrogozhines dhe Kavajes, ne kuader te fushates zgjedhore

 • Tjetër
 • Event
 • 22/04/2023
 • 10.00
 • Kavaje Rrogozhine
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Rrogozhine, Kavaje
 • Kavaje, Rrogozhine
 • Erion Veliaj
 • kryetari bashkise
 • Kryetari Bashkise, deputeti dhe pjesemarres te tjere
 • Po
 • Po
 • Drejtor i Pergjithshem
 • Drejtor i Pergjithshem