Mbledhja e Keshillit Bashkiak

Mbledhja e rradhes e Keshillit Bashkiak Lloji i Aktivitetit: Tjetër Tjetër: Miratimi i Projekt vendimeve Data:: 24/03/2023 Ora:: 10:00 Vendi i Zhvillimit:: Salla e Keshillit Shteti: Shqipëri Qarku: Elbasan Bashkia: Prrenjas Njësia Administrative: Prr Folësit...

Koncert per 7-8 Marsin

Aktivitet Festiv per rastin e 7-8 Marsit, festes se mesuesve dhe Nenave. Lloji i Aktivitetit: Tjetër Tjetër: Aktivitet Festiv Data:: 07/03/2023 Ora:: 11:00 Vendi i Zhvillimit:: Qendra Kulturore Prrenjas Shteti: Shqipëri Qarku: Elbasan Bashkia: Prrenjas Njësia...

Mbledhje e Këshillit Bashkiak

Mbledhje e radhes e Keshillit Bashkiak Lloji i Aktivitetit: Tjetër Tjetër: Mbledhje e radhes e Keshillit Bashkiak Data:: 28/02/2023 Ora:: 10:00 Vendi i Zhvillimit:: Salla e Keshillit Bashkiak Shteti: Shqipëri Qarku: Elbasan Bashkia: Prrenjas Njësia Administrative: Prr...