Takim ne Nj A Frasher

Takim me banore Lloji i Aktivitetit: Tryezë diskutimi Data:: 10/04/2023 Ora:: 10:00 Vendi i Zhvillimit:: Frasher Shteti: Shqipëri Qarku: Gjirokaster Bashkia: Permet Njësia Administrative: Frasher Folësit kryesorë:: Alma HoxhaPozicioni: Kryetar i Bashkise...

Takim ne Nj A Frasher

Takime me banore te NJ A Frasher Lloji i Aktivitetit: Tryezë diskutimi Data:: 09/04/2023 Ora:: 11:00 Vendi i Zhvillimit:: Frasher Shteti: Shqipëri Qarku: Gjirokaster Bashkia: Permet Njësia Administrative: Frasher Folësit kryesorë:: Alma HoxhaPozicioni: Kryetar i...

Teater per femije

Teater per femije “Shenjat e pikesimit” Lloji i Aktivitetit: Tjetër Tjetër: Aktivitet kulturor Data:: 23/04/2023 Ora:: 11:00 Vendi i Zhvillimit:: Permet Shteti: Shqipëri Qarku: Gjirokaster Bashkia: Permet Njësia Administrative: Permet Folësit kryesorë::...

Takim me gra

Takim Lloji i Aktivitetit: Tryezë diskutimi Data:: 04/04/2023 Ora:: 18:00 Vendi i Zhvillimit:: Permet Shteti: Shqipëri Qarku: Gjirokaster Bashkia: Permet Njësia Administrative: Permet Folësit kryesorë:: SkaPozicioni: Ska Pjesëmarrësit: Gra sipermarese dhe artizane Me...

Takim me emigrante

Takime me emigrante Lloji i Aktivitetit: Tryezë diskutimi Data:: 03/04/2023 Ora:: 18:00 Vendi i Zhvillimit:: Janine Shteti: Shtet tjetër Shtet tjetër: Greqi Folësit kryesorë:: Alma Hoxha | Edvin TuciPozicioni: Kryetar i Bashkise | Nenprefekt Pjesëmarrësit: Emigrante...