Takim

 • Tryezë diskutimi
 • 04/04/2023
 • 18:00
 • Permet
 • Shqipëri
 • Gjirokaster
 • Permet
 • Permet
 • Ska
 • Ska
 • Gra sipermarese dhe artizane
 • Jo
 • Po
 • Florand Hasani
 • Denisa Durro