Teater per femije “Shenjat e pikesimit”

 • Tjetër
 • Aktivitet kulturor
 • 23/04/2023
 • 11:00
 • Permet
 • Shqipëri
 • Gjirokaster
 • Permet
 • Permet
 • Ska
 • Ska
 • Prinder, mesues dhe nxenes
 • Po
 • Po
 • Florand Hasani
 • Denisa Durro