Takim me biznesin Fermer

Diskutim mbi ecurin e Fermerit ne biznesin e tij Lloji i Aktivitetit: Tjetër Tjetër: Takim Data:: 25/03/2023 Ora:: 12.00 Vendi i Zhvillimit:: Fshati Lofkënd Shteti: Shqipëri Qarku: Fier Bashkia: Mallakaster Njësia Administrative: Ballsh Folësit kryesorë:: Z. Qerim...

Takim në biznesin fason

Diskutim mbi ecurin e biznesit fason në Bashkinë Mallakastër Lloji i Aktivitetit: Tjetër Tjetër: Takim Data:: 25/03/2023 Ora:: 10.00 Vendi i Zhvillimit:: Ballsh Shteti: Shqipëri Qarku: Fier Bashkia: Mallakaster Njësia Administrative: Ballsh Folësit kryesorë:: Z. Qerim...

Krosi masiv i pranverës

Zhvillimi i aktivitetit fizik tek fëmijet dhe të rriturit Lloji i Aktivitetit: Aktivitet ndërgjegjesues/informues Data:: 21/03/2023 Ora:: 11:00 Vendi i Zhvillimit:: Në qendër të qytetit Ballsh Shteti: Shqipëri Qarku: Fier Bashkia: Mallakastër Njësia Administrative:...