Ftese

Aktivitet festiv ne Greqi me emigrantet Lloji i Aktivitetit: Tjetër Tjetër: Ftese ne aktivitetin e organizuar nga "Bashkimi Delvinjot ne Greqi" Data:: 25/03/2023 Ora:: 16:00 Vendi i Zhvillimit:: Athine -Greqi Shteti: Shtet tjetër Shtet tjetër: Greqi Folësit...

Dita e Verës

Aktivitet kushtuar dites se veres Lloji i Aktivitetit: Tjetër Tjetër: Aktivitet kushtuar dites se veres Data:: 16/03/2023 Ora:: 16:00 Vendi i Zhvillimit:: Delvine Shteti: Shqipëri Qarku: Vlore Bashkia: Delvine Njësia Administrative: Bashkia Delvine Folësit kryesorë::...

Dita e Mesuesit 7 Marsi

Aktivitet me mesues te shkollave te qytetit si dhe mesues te dale ne pension gjate viteve. Lloji i Aktivitetit: Tjetër Tjetër: 7 Marsi Dita e Mesuesit Data:: 06/03/2023 Ora:: 11:00 Vendi i Zhvillimit:: Delvine Shteti: Shqipëri Qarku: Vlore Bashkia: Delvine Njësia...