Dhenie titulli “Qytetar Nderi” Z.Gafur Brahimi

 • Tjetër
 • Dhenie titulli
 • 16/03/2023
 • 11:00
 • Delvine
 • Shqipëri
 • Vlore
 • Delvine
 • Bashkia Delvine
 • Majlinda Qilimi
 • Kryetare e Bashkise
 • Kryetarja e Bashkise Delvine dhe punonjes te bashkise ,te ftuar dhe familjare te z,Gafur Brahimi
 • Jo
 • Jo
 • Elisaveta Cama
 • Elisaveta Cama