Panairi “Art dhe Zeje”

Zyra vendore e Arsimit Parauniversitar Kukës, organizon në bashkëpunim me shkollat e bashkisë Kukës, panairin Art dhe Zeje, do afishohen tradita, veshje etj. Pjesmarrje e lirë Lloji i Aktivitetit: Tjetër Tjetër: Panair Data:: 25/04/2023 Ora:: 10:00 Vendi i...