AKTIVITET

AKTIVITET ME RASTIN E DITES SE DESHMOREVE TE ATEDHEUT Lloji i Aktivitetit: Tjetër Tjetër: KOKTEJL Data:: 05/05/2023 Ora:: 10:00 Vendi i Zhvillimit:: ERSEKE DHE LESKOVIK Shteti: Shqipëri Qarku: KORCE Bashkia: KOLONJE Njësia Administrative: ERSEKE DHE LESKOVIK Folësit...

AKTIVITET

AKTIVITET ME RASTIN E 5 MAJIT Lloji i Aktivitetit: Tjetër Tjetër: KOKTEJL Data:: 05/04/2023 Ora:: 10:00 Vendi i Zhvillimit:: ERSEKE DHE LESKOVIK Shteti: Shqipëri Qarku: KORCE Bashkia: KOLONJE Njësia Administrative: ERSEKE DHE LESKOVIK Folësit kryesorë:: ERION...

DITA NDREKOMBETARE E TOKES

AKSION PASTRIM TERITORI Lloji i Aktivitetit: Aktivitet ndërgjegjesues/informues Data:: 22/04/2023 Ora:: 11:30 Vendi i Zhvillimit:: ERSEKE DHE NJESITE ADMINISTRATIVE Shteti: Shqipëri Qarku: KORCE Bashkia: KOLONJE Njësia Administrative: ERSEKE Folësit kryesorë:: ERION...

TAKIM

TAKIM MBI ANALIZEN E PUNES ME STAFIN E BASHKISE KOLONJE Lloji i Aktivitetit: Tjetër Tjetër: ANALIZE PUNE Data:: 18/04/2023 Ora:: 09:00 Vendi i Zhvillimit:: ERSEKE,PALLATI I KULTURES Shteti: Shqipëri Qarku: KORCE Bashkia: KOLONJE Njësia Administrative: ERSEKE Folësit...

PROMOVIMI I FIGURAVE TE KOLONJES

IKONOGRAFJA ADRIANA KOMINI DHE KLARINETISTI ALEKS XHELILI Lloji i Aktivitetit: Tjetër Tjetër: PASQYRIMI I AKTIVITETEVE KULTURORE Data:: 19/04/2023 Ora:: 09:30 Vendi i Zhvillimit:: ERSEKE Shteti: Shqipëri Qarku: KORCE Bashkia: Kolonje Njësia Administrative: ERSEKE...