AKSION PASTRIM TERITORI

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 22/04/2023
 • 11:30
 • ERSEKE DHE NJESITE ADMINISTRATIVE
 • Shqipëri
 • KORCE
 • KOLONJE
 • ERSEKE
 • ERION ISAI
 • KRYETAR BASHKIE
 • STAFI I BASHKISE KOLONJE
 • Po
 • Po
 • ERJON HYMERI
 • SOFIKA REXHEPI