Dhenie Tituj nderi

Dhënien e titujve të nderit dy personaliteteve të shquar të bashkisë sonë doktor Pavllo Kallojeri me titull ” Nderi i Bashkisë” nga KB Finiq dhe inxhinjer Prokopi Qirjaqi i nderuar nga Këshilli i Qarkut Vlorë. Lloji i Aktivitetit: Tjetër Tjetër: Dhenie...