Inspektim i Ujesjellesit

Diten e premte me date 03.02.2023 do te behet Inspektimi i ujesjelles- kanalizimeve dhe depove te ujit, Rrogozhine me pjesmarrjen e Kryetarit te Bashkise Rrogozhine, drejtorin ujesjellesit. Lloji i Aktivitetit: Inspektim/kontroll Data:: 03/02/2023 Ora:: 10:00 Vendi i...

Inspektim punimesh

Inspektimi i punimeve ne shkollen 9 vjeçare ”Xhorxh Sorros” Lloji i Aktivitetit: Inspektim/kontroll Data:: 02/02/2023 Ora:: 10;00 Vendi i Zhvillimit:: Shkolla 9 vjeçare "Xhorxh Sorros" Shteti: Shqipëri Qarku: Tirane Bashkia: Rrogozhine Njësia...

Memorandum Bashkëpunimi

Me date 02.02.2023 te hotel Royal ne Durres ne oren 11:30 do te behet firmosja e memorandumit ndermjet Bashki te Forta dhe Bashkise Rrogozhine. Lloji i Aktivitetit: Tjetër Tjetër: Firmosja e memorandumit Data:: 02/02/2023 Ora:: 11:30 Vendi i Zhvillimit:: Hotel Royal,...